Tämä on KAFFA KOTIIN

Valitse laadukas kahvi

Erinomainen kahvi kuuluu kaikille suomalaisille. Ei pitäisi olla asuinpaikasta kiinni, voiko kahvin laatuun, eettisyyteen ja alkuperän jäljitettävyyteen halutessaan panostaa. Näin ollen haluamme helpottaa asiakkaidemme kahvinhankintareissuja ja varmistaa, ettei kahvimme saatavuus ole aina lähikaupan valikoimasta kiinni. Siksi meille on tärkeää tarjota palvelua, jonka avulla kahvimme saa tilattua suoraan omalle kotiovelle.

Haluamme olla aktiivisesti mukana kehittämässä suomalaista kahvikulttuuria. Mielestämme yksi tärkeimmistä kahviin liittyvistä asioista on tietää tarkkaan, mistä tuotteet ovat peräisin ja miten ne on tuotettu. Ei pelkästään eettisyyden ja kestävyyden kannalta, vaan varmistaaksemme, että saamme mahdollisimman laadukasta ja hyvänmakuista kahvia vuodesta toiseen. Kaffa Roasteryn kahvien koko matka ”pensaasta kuppiin” on jäljitettävissä, ja vuoden 2017 loppuun mennessä pyrimme olemaan 100%:n läpinäkyviä kaikessa kahvinhankinnassamme.

Paahtimoltamme suoraan tilattu kahvi on myös aina tuoretta, sillä emme paahda kahvia lainkaan varastoon. Paahdamme kahvin tilausten mukaan. Näin asiakkaamme saa nauttia kaikista kahvin aromeista ja mausta parhaimmillaan.

Näin teet tilauksen

Kaffa Kotiin -palvelu on helppo ottaa käyttöön. Aloita arvioimalla, kuinka monta kupillista kahvia juot keskimäärin päivässä, jotta voit valita sinulle sopivan tilausmäärän. Voit valita seuraavasta kolmesta vaihtoehdosta itsellesi parhaan: Weekender, Coffee Lover ja Coffee Addict.

Jos olet satunnainen viikonloppukahvittelija, on Weekender-tilausvaihtoehto omiaan juuri sinulle. Weekenderiin kuuluu 300 gramman kahvitoimitus neljän viikon välein. Tämä on riittävästi, mikäli nautit keskimäärin yhden kupin kahvia päivässä. Coffee Lover -tilausvaihtoehto puolestaan on niille, jotka nautiskelevat kahvista jo hieman säännöllisemmin. Toimitamme Coffee Lover -vaihtoehdossa 300 grammaa kahvia kahden viikon välein. Näin ollen kahvia riittää keskimäärin kahteen kupilliseen päivässä.  Kuluuko kahvia vielä enemmän? Ei huolta, se on täysin normaalia! Silloin kuitenkin suosittelemme lämpimästi Coffee Addict - tilausvaihtoehtoa. Lähetämme 300 gramman kahvitoimituksen aina viikon välein ja kahvia riittää keskimäärin neljään kuppiin päivässä. 

Kahvivalikoiman suhteen tarjoamme kaksi erilaista vaihtoehtoa. Kaffan Klassikot-kahvivalikoimasta saat valita suosikkikahvisi ja nauttia siitä säännöllisesti kotiin toimitettuna. Roaster's Choice on paras valinta seikkailunhaluiselle kahvinautiskelijalle. Ammattipaahtajamme valitsevat jokaiseen toimitukseen yllätyksenä uusimpia, tuoreen sadon Single Origin -kahvejamme.

Seuraavaksi saat vielä päättää, haluatko kahvisi papuina vai valmiiksi jauhettuna. Jos sinulla on kahvimylly kotona, valitse pavut ja jauha kahvi itse. Luonnollisesti jauhamme kahvin myös puolestasi.

Viimeistele tilaus painamalla "Tee tilaus" -painiketta ja olet valmis lisäämään yhteystietosi ja valitsemaan maksutavan. Saat meiltä vielä vahvistuksen ja yhteenvedon tilauksestasi, automaattisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. 

Paahdamme Kaffa Kotiin -tilaukset kerran viikossa - aina tiistaisin ja tästä johtuen tilausten kokoaminen tapahtuu maanantaisin klo 15. Eli kun maksu tapahtuu maanantaina ennen klo 15, niin silloin tilaus on mukana heti seuraavan päivän paahdossa. Vastaavasti, jos tilauksen maksu tapahtuu maanantaina klo 15 jälkeen, se odottaa seuraavan viikon Kaffa Kotiin -paahtopäivää. Lähetämme kahvikirjeet matkaan keskiviikkoisin.

Kun Kaffa Kotiin -kahvikirjesykli lähtee rullaamaan, niin sinulla on suosikkikahvisi aina käden ulottuvilla!

WEEKENDER

Klassikot

9,90€/kk

sisältää toimituksen

Roaster's Choice

12,90€/kk

sisältää toimituksen

COFFEE LOVER

Klassikot

19,80€/kk

sisältää toimituksen

Roaster's Choice

25,80€/kk

sisältää toimituksen

COFFEE ADDICT

Klassikot

39,60€/kk

sisältää toimituksen

Roaster's Choice

51,60€/kk

sisältää toimituksen

Close Menu

Kaffa Kotiin palvelu on siirtynyt uudistettuna osoitteeseen kaffaroastery.fi. Dismiss