Erinomainen kahvi kuuluu kaikille suomalaisille. Ei pitäisi olla asuinpaikasta kiinni, voiko kahvin laatuun, eettisyyteen ja alkuperän jäljitettävyyteen halutessaan panostaa. Me Kaffalla haluamme helpottaa asiakkaidemme kahvinhankintareissuja ja varmistua siitä, ettei meidän kahviemme saatavuus ole aina lähikaupan valikoimasta kiinni. Tämän vuoksi palvelussamme ei myöskään ole minkäänlaista postitusmaksua. Siksi meille on tärkeää tarjota asiakkaillemme palvelua, jonka avulla Kaffan kahvit saa tilattua tuoreena suoraan omalle kotiovelle.

Miksi Kaffa Kotiin? Paahtimoltamme suoraan tilattu kahvi on myös aina tuoretta, sillä emme paahda kahvia lainkaan varastoon. Paahdamme kahvia aina tilausten mukaan. Näin asiakkaamme saa nauttia kaikista kahvin aromeista ja mausta parhaimmillaan.

Näin teet tilauksen

Kaffa Kotiin -palvelu on helppo ottaa käyttöön. Aloita arvioimalla, kuinka monta kupillista kahvia juot keskimäärin päivässä. Näin arvioimme sinulle sopivan määrän kahvia. Voit valita seuraavasta kolmesta vaihtoehdosta itsellesi parhaan: Weekender, Coffee Lover ja Coffee Addict.

Jos olet satunnainen viikonloppukahvittelija, on Weekender-tilausvaihtoehto omiaan juuri sinulle. Weekenderiin kuuluu 300 gramman kahvitoimitus neljän viikon välein. Tämä on riittävästi, mikäli nautit keskimäärin yhden kupin kahvia päivässä. Coffee Lover -tilausvaihtoehto puolestaan on niille, jotka nautiskelevat kahvista jo hieman säännöllisemmin. Toimitamme Coffee Lover -vaihtoehdossa 300 grammaa kahvia kahden viikon välein. Näin ollen kahvia riittää keskimäärin kahteen kupilliseen päivässä.  Kuluuko kahvia vielä enemmän? Ei huolta, se on täysin normaalia! Silloin kuitenkin suosittelemme lämpimästi Coffee Addict - tilausvaihtoehtoa. Lähetämme 300 gramman kahvitoimituksen aina viikon välein ja kahvia riittää keskimäärin neljään kuppiin päivässä.

Millaista kahvia haluat?

Kahvivalikoiman suhteen tarjoamme kaksi erilaista vaihtoehtoa. Kaffa Klassikot  -kahvivalikoimasta saat valita suosikkikahvisi ja nauttia siitä säännöllisesti kotiin toimitettuna. Roaster's Choice on paras valinta seikkailunhaluiselle kahvinautiskelijalle. Ammattipaahtajamme valitsevat jokaiseen toimitukseen Kaffan Pientilakahveista tuoreen sadon Single Origin -kahvin.

Seuraavaksi saat vielä päättää, haluatko kahvisi papuina vai valmiiksi jauhettuna. Jos sinulla on kahvimylly kotona, valitse pavut ja jauha kahvi itse. Luonnollisesti jauhamme kahvin myös puolestasi.

Viimeistele tilaus painamalla "Tee tilaus" -painiketta ja olet valmis lisäämään yhteystietosi ja valitsemaan maksutavan. Saat meiltä vielä vahvistuksen ja yhteenvedon tilauksestasi, automaattisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Paahdamme Kaffa Kotiin -tilaukset kerran viikossa - aina tiistaisin ja tästä johtuen tilausten kokoaminen tapahtuu maanantaisin klo 15. Vastaavasti, jos tilauksen maksu tapahtuu maanantaina klo 15 jälkeen, se odottaa seuraavan viikon Kaffa Kotiin -paahtopäivää. Lähetämme kahvikirjeet matkaan keskiviikkoisin.

Kun Kaffa Kotiin -kahvikirjesykli lähtee rullaamaan, niin sinulla on suosikkikahvisi aina käden ulottuvilla!

 

Roaster's Choice

Epic single origin coffee every time

Kaffa Klassikot

The same great coffee every delivery

Close Menu