Kahvivalikoiman suhteen tarjoamme kaksi erilaista vaihtoehtoa. Kaffa Klassikot -kahvivalikoimasta saat valita suosikkikahvisi ja nauttia siitä säännöllisesti kotiin toimitettuna. Roaster's Choice on paras valinta seikkailunhaluiselle kahvinautiskelijalle. Ammattipaahtajamme valitsevat jokaiseen toimitukseen yllätyksenä Kaffan Pientilakahvin eli tuoreen sadon Single Origin -kahvejamme.

Alla on Klassikot-valikoimamme:

Go’Morron - light roast

Joinain aamuina on vain pakko saada toinenkin kupillinen, siksi matala hapokkuus. Reissumiehen puhelias kyytipoika. Kolme kuuluisaa kahvin alkuperämaata kauniissa harmoniassa. Etiopia tuo makuun kukkaisuutta ja ripauksen hapokkuutta, Indonesia monimuotoista maanläheisyyttä. Koko komeuden täydentää Kolumbian leveä makeus.

40% Indonesia, Arabica-sekoitus
40% Etiopia, Arabica-sekoitus
20% Kolumbia, Arabica-sekoitus

Go’Kväll - medium roast

Menetä yöunet, ota Go’kväll. Makea kahvi yllyttää skippaa­maan jälkkärin. Liian hapokasta? Juu ei. 
Jos olisit maanläheinen ja täyteläinen Indonesia, kenen seuraan hakeutuisit? No, tietenkin voimakkaan makean ja tumman hedelmäisen Guatemalan ja Brasilian. Kokonaisuus on jännittävä, rohkea ja kohteliaan hapokas.
Enemmän kuin osiensa summa.

50% Indonesia, Arabica-sekoitus
25% Guatemala, Arabica-sekoitus
25% Brasilia, Arabica-sekoitus

Lempeä Voima - medium roast

Lempeää vääntöä ilman käryä. Suklaata ja samettia. Mustana tai maidolla. Kymmenen pehmeää punnerrusta? Milloin vain. Voimakasta ja täyteläistä kolumbialaista tamarindia ja ihanaa sokerimaista makeutta. Paahdettu tummaksi, mutta ei poltettu kitkeräksi. Lisänä ugandalaista pirteyttä ja luonnollista täyteläisyyttä.
Lempeä Voima on helposti juotavaa ja “hiton hyvää kahvia”.

70% Kolumbia, Arabica-sekoitus
30% Uganda, Arabica-sekoitus

Tauko - light roast

Kahvimaailman jeesmies ja kaikkien kaveri. Keskitäyteläinen, mukavan hapokas ja sopivasti lihava. Have a break, have a Tauko. 
Orkesteria johtaa kukkainen ja hedelmäinen, kevyen hapokas Etiopia. Tasapainosta ja synergiasta vastaa pyöreä ja makea Guatemala. Trion täydentää Kolumbia, joka antaa makuprofiilille perinteisen kahvin voimaa.

60% Etiopia, Arabica-sekoitus
20% Guatemala, Arabica-sekoitus
20% Kolumbia, Arabica-sekoitus

Espresso Barabica - medium roast

Sata prossaa arabicaa – bara arabica. Potkii viikset ojennukseen, mutta sävykkäästi toki! Vähän kuin jalo arabialainen ori. Puolet kolumbialaista luumua ja taatelia sekä sokerimaista makeutta, puolet guatemalalaista suklaata ja kuivaa hapokkuutta. Niistä on hyvä kahvi tehty.

50% Kolumbia, Arabica-sekoitus
50% Guatemala, Arabica-sekoitus

Espresso Inferno - dark roast

Diskoa, infernoa, asfalttia, kumia, burn, baby burn!
Arabicaa/Robustaa suhteessa 30/70 eli riivattu presso tai robusti latte. Seitsemän osaa rouheaa robustaa, kolme osaa maanläheistä Indonesiaaa ja pähkinäistä Brasiliaa. Paahto on tummaa, niin tummaa, että maku puskee läpi makeimmankin höyrytetyn maidon.

70% Intia, Robusta
15% Brasilia, Arabica-sekoitus
15% Indonesia, Arabica-sekoitus

Espresso Latte - medium roast

Jos maitopurkkisi pitäisi valita yksi kahvi mukaan autiosaarelle. Aina voimakas, aina pähkinää. Latteuksien sijaan skarppia lattea. 
Indonesialainen monimuotoisuus ja yllättävä hapokkuus, vastavoimana brasilialainen pähkinäinen makeus. Soppa on valmis, kun mukaan heitetään ripaus voimakasta, tupakkamaista robustaa, jonka aistii jopa läpi maidon.

50% Brasilia, Arabica-sekoitus
35% Indonesia, Arabica-sekoitus
15% Intia, Robusta

Tumma Monsuuni - dark roast

Tummista tummin, kahveista kummin, Indian Monsoon Malabar – bim! Kaukomaiden mausteita ja poltettua sokeria. 
Silkkaa pelkkää Intiaa. Intensiivisin, maanläheisin ja järisyttävin kupillinen, jonka koskaan tulet juomaan. Vihaa tai rakasta, maidolla tai ilman.

100% Intia, Arabica-sekoitus

Close Menu

Kaffa Kotiin palvelu on siirtynyt uudistettuna osoitteeseen kaffaroastery.fi. Dismiss