Valitse laadukas kahvi

Kahvivalikoiman suhteen tarjoamme kaksi erilaista vaihtoehtoa. Blends -kahvivalikoimasta saat valita suosikkikahvisi Kaffa Roasteryn valikoimista ja nauttia siitä säännöllisesti kotiin toimitettuna. Roaster’s Choice on paras valinta seikkailunhaluiselle kahvinautiskelijalle. Roaster’s Choise -asiakkaille ammattipaahtajamme valitsevat jokaiseen toimitukseen yllätyksenä uusimpia, tuoreen sadon Single Origin kahvejamme, jotka vaihtuvat joka kuukausi.

Single Origin -kahvit eli yhden kahvilajikkeen kahveja, tietyltä kahvitilalta. Näiden kahvien valikoima vaihtelee satokausien mukaan, sillä haluamme tarjota vain tuoreimpien satojen parhaimmistoa. Special Roast -kahvit tarjoavat vaihtelua ja erilaisia makuelämyksiä kahviharrastelijoille.

Alla on Kaffa Roasteryn Blends-valikoima, josta voit valita:

Go’Morron

Go’Morron-sekoituksemme antaa päivälle hienon alun. Se on täyteläinen kahvisekoitus, jonka maku tuo mieleen pehmeät hunajan ja jasmiinin vivahteet. Hapokkuus on matala, joten voit rauhassa ottaa toisenkin kupillisen. Sitrushedelmiä muistuttava makuhäivähdys tekee Go’Morron-kahvista erinomaisen kyytipojan tuhdille ruisleipäaamiaiselle.

50% Etiopia, Arabica-sekoitus
50% Indonesia, Arabica-sekoitus

Go’Kväll

Go’Kväll on todella makea ja täyteläinen kahvi, jota sävyttävät pähkinänmakuiset vivahteet. Alhaisen hapokkuutensa ansiosta Go’Kväll sopii erinomaisesti kahvihetkiin pimeyden laskeutuessa. Eli erinomainen välipalan ja iltapalan ja miksei lounaankin kyytipoika.

50% Indonesia, Arabica-sekoitus
25% Guatemala, Arabica-sekoitus
25% Brasilia, Arabica-sekoitus

Voima

Tahdomme oikean, tumman suodatinkahvin. Haluamme Voimaa! Pyyntöön on vastattu. Tummasävyinen, mutta samalla ihanan monivivahteinen Voima yhdistää tumman suklaan rikkaat makuvivahteet pehmeän samettiseen, täyteläiseen jälkimakuun. Sopii nautittavaksi päivän jokaiseen kahvihetkeen – mustana tai maidolla.

70% Kolumbia, Arabica-sekoitus
30% Tansania, Arabica-sekoitus

Tauko

Tauko-kahvimme on hienostuneen tasapainoinen, keskitäyteläinen ja mukavan hapokas. Raikasta olemusta täydentävät kevyet maut, jotka muistuttavat persikkan ja bergamotin aromeja. Kahvin suutuntuma on kermainen ja sitä tukee mukavasti pehmeä jälkimaku, joka tuo mieleen cashew-pähkinän.

75% Etiopia, Arabica-sekoitus
25% Guatemala, Arabica-sekoitus

Espresso 100

Ensin etsimme herkullisimmat ja mehukkaimmat kahvilaadut. Sitten paahdoimme ne huolella ja rakkaudella. Voilà, syntyi pirteän tuore sekä miellyttävän tumma Espresso 100.

50% Kolumbia, Arabica-sekoitus
50% Guatemala, Arabica-sekoitus

Espresso 30/70

30/70 on ehdottomasti asenteellisin espressomme. Sekoitus 30 % arabicaa ja 70 % robustaa tuo kahviin uskomattoman täyteläisyyden ja siekailemattoman maun sekä uljaan creman. Makunyansseina on löydettävissä erilaisia mausteita ja tummaa suklaata. Kaffa Roasterylla etsimme jatkuvasti uusia, kiinnostavia kahvilaatuja espressokahveihimme. Kahvisekoituksemme ainesosat ja siten myös maut vaihtelevat hieman sadoittain. Pidämme kuitenkin kahviemme makuprofiilit samankaltaisina ympäri vuoden.

70% Brasilia, Robusta
15% Brasilia, Arabica-sekoitus
15% Indonesia, Arabica-sekoitus

Espresso Latte

Espressosekoituksessamme on vuodenajasta riippuen hieman erilaisia ainesosia. Se johtuu siitä, että sadot korjataan maakohtaisesti eri aikoina. Haluamme aina löytää parhaimmat ainesosat tuoreimmista sadoista. Espresso Latteen käytettävien kahvilaatujen maut tulevat hienostuneesti esiin maidon läpi. Latte on tummapaahtoinen ja täyteläinen espresso. Pidämme Espresso Latten makuprofiilin tasaisena, mutta voit olla varma siitä, että koet uusia ulottuvuuksia ja saat uusia kokemuksia jokaisen uuden pussin myötä. Espresso Latte tulee aina olemaan voimakas ja vahvasti pähkinäinen.

50% Brasilia, Arabica-sekoitus
35% Indonesia, Arabica-sekoitus
15% Brasilia, Robusta

India Monsoon Malabar

Monsoon Malabar on tummapaahtoinen kahvi. Se sopii mainiosti ihmisille, joiden mielestä kahvin tulee olla tummaa, täyteläistä ja erittäin maistuvaa. Tälle kahville on tyypillistä matala hapokkuus ja pehmeys. Kahvista tunnistaa myös mausteisuutta ja poltettua sokeria muistuttavia makuvivahteita. Sadonkorjuun jälkeen kahvipavut kuivataan ulkona, katon alla sateelta suojassa. Nimi Monsoon Malabar viittaa monsuunituuliin, jotka puhaltavat papujen yllä 2–3 kuukautta. Tuulien ansiosta hapokkuus laskee ja täyteläisyys nousee esiin.

100% Intia, Arabica-sekoitus


Takaisin tilaamaan Kaffaa Kotiin

Close Menu